Ainekset

Resepti on 8:lle

400 g siikafile 
¼ osa (n. 100g) kurkku
50 g pakaste tyrnimarjoja 
1 rkl hienonnettu punasipuli
2 rkl hienonnettu, tuore ruohosipuli

Mausteliemi

2 rkl limemehu 
1,5 tl suola 
1-2 tl  tabasco 
2 tl oliiviöljy 

Tee näin

Poista siikafileestä nahka ja kuutioi pieniksi kuutioiksi.
Kuori kurkku ja halkaise pituussuunnassa ja kuutioi saman kokoiseksi tyrnimarjan kanssa. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Sekoita keskenään siika, kurkku, tyrnimatja ja sipulit.

Mausteliemi 
Sekoita keskenään limemehu, suola ja tabasco. Sekoita mausteliemi kalojen joukkoon noin 45 minuuttia ennen tarjoilua. Anna kalojen maustua 30 minuuttia ja sekoita joukkoon oliiviöljy.