Ainekset

(4 annosta)

4 Fazer Puikula Graham- tai Kaurapaahto -leipää
1 dl hedelmiä (esim. mansikka, kiwi, persikka)
6 rkl banaanirahkaa

Banaanirahka

1 banaani
1 prk (100 g) rahkaa
1 prk (125 g) ranskankermaa

Tee näin

Valmista ensimmäiseksi banaanirahka. Hajota banaani haarukalla tai halutessasi voit tehdä siitä myös sileää sosetta vatkaimella. Kääntele banaanin joukkoon rahka ja ranskankerma kunnes kaikki ainekset sekoittuneet tasaisesti.

Kuori ja pilko hedelmät. Voitele Puikula-leivät banaanirahkalla. Voit levittää rahkaa reilusti leivän alapuolelle. Kokoa hedelmät leivän päälle ja nosta kansi paikoilleen. Kansikin kannattaa voidella mutta maltillisemmin kuin alapuoli.