Ainekset (4 annosta)

1 viipale Fazer Puikula Pehmeämpi Jälkiuuni -leipää
20 g sinappituorejuustoa
30 g  palvikinkkua
4 pientä palaa punakaalia
oksa lehtipersiljaa

Sinappituorejuusto

1 dl maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl Dijon-jyväsinappia
1/2 tl suolaa

Etikkamarinoitu punakaali

1/4 punakaalia
2 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
2 dl vettä

Tee näin

Valmista etikkamarinoitu punakaali jo edellisenä päivänä. Kuori punakaalin sitkeät päällyslehdet pois ja leikkaa kaalista noin 2 cm kuutioita. Kiehauta etikka, sokeri ja vesi ja keitä punakaalipaloja etikkaliemessä noin 2 minuuttia. Jäähdytä punakaalipalat liemessään ja tarjoile aikaisintaan seuraavana päivänä.

Leikkaa Fazer Puikula Pehmeämpi Jälkiuuni -leipä neljään osaan ja levitä sinappituorejuusto palojen päälle. Sinappituorejuuston valmistat sekoittamalla kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi. Asettele seuraavaksi palvikinkku ja punakaalipalat leivän päälle. Koristele leipä lehtipersiljan lehdellä.

Sommelier, Samuil Angelovin, juomasuositus palvikinkku-sinappileivälle on Onnen Pekka Pils -olut.