Ainekset (neljä isoa tai kuusi pientä annosta)

Pohja:

6 kpl Fazer Aito Vanilja -täytekeksiä
½ dl Tyrkisk Peber Crushia
20 g voisulaa

Täyte:

100 g Fazer valkosuklaata
250 g mascarponejuustoa
2 dl maustamatonta jogurttia

Pinnalle:

4-6 pientä marenkia
2 rkl Tyrkisk Peber Crushia

Tee näin

Mursaa keksit kevyesti ja sekoita joukkoon turkinpippurirouhe ja sula voi.

Painele seos kevyesti neljän pienen annosmaljan tai lasin pohjalle. Nosta jääkaappiin.

Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Pehmennä mascarponea hieman sähkövatkaimella sekoittaen. Lisää joukkoon sula suklaa parissa erässä kokoajan vatkaten. Lisää jogurtti ja sekoita tasaiseksi.

Jaa täyte annoskippoihin keksipohjan päälle. Nosta 5-10 minuutiksi jääkaappiin. Rouhi marengit veitsellä ja koristele jälkiruoat marenkirouheella ja Tyrkisk Peber Crushilla. Tarjoa heti.

Vinkki!

Voit valmistaa jälkiruoat halutessasi myös muutamaa tuntia aikaisemmin jääkaappiin odottamaan. Viimeistele marengilla ja Tyrkisk Peber Crushilla juuri ennen tarjoilua.