Ainekset

Torttupohja

4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte

1 dl mansikkahilloa
2 dl kuohukermaa
1 dl ranskankermaa tai rahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tavallista tai mansikan makuista tomusokeria
50 g  Marianne Crush -rouhetta

Pinnalle

1 pkt Carneval-keksejä

Tee näin

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne kevyesti vatkaten muna-sokerivaahtoon.
  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteen lämmössä noin 6 min. kunnes pinta on kauniin ruskea.
  4. Kumoa kääretorttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja jäähdytä.
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon ranskankerma, tuorejuusto ja tomusokeri. Jaa kermaseos kahtia ja sekoita toiseen puoleen suklaarouhe.
  6. Levitä torttupohjalle ensin mansikkahillo ja sitten suklaa-kermavaahtoseos. Kääri torttu leivinpaperin avulla rullaksi.
  7. Nosta torttu vadille ja levitä pinnalle jäljelle jäänyt kermavaahtoseos. Asettele pintaan runsaasti Carneval-keksejä.
  8. Tarjoile heti.