Ainekset (14 kpl)

Taikina

2 kananmunaa
1,2 dl muscovadosokeria
150 g sulatettua voita
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
1 rkl Fazer Cacao -kaakaojauhetta
1 dl kinuskikastiketta
14 Omar-makeista

Kuorrute

100 g voita
1 dl tomusokeria
½ prk kondensoitua maitoa
½ tl vaniljasokeria
Koristeluun  Omar-makeisia ja nonparelleja

Tee näin

Taikina

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  2. Vaahdota sokeri ja kananmunat.
  3. Lisää sula voi sekä kuiva-aineseos. Sekoita huolellisesti.
  4. Kääntele lopuksi kinuskikastike taikinan joukkoon.
  5. Annostele taikina muffinivuokiin ja paina jokaisen keskelle yksi Omar-makeinen.
  6. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia.

Kuorrute

  1. Keitä kondensoitu maito kinuskiksi: laita avaamaton pakkaus kiehuvaan veteen ja anna kiehua hiljalleen kahden tunnin ajan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että purkki on koko ajan veden alla.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi sekä tomusokeri.
  3. Lisää puolet kinuskista sekä vaniljasokeri.
  4. Sekoita ja pursota kuppikakkujen päälle. Koristele Omar-makeisilla ja nonparelleilla.