Ainekset

kananmunaa
3 dl  sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 rkl  Fazer Cacao -kaakaojauhetta
1 tl  leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
ripaus  suolaa
120 g  smetanaa
1 dl  sulatettua voita tai margariinia
2 rkl  nestemäistä punaista elintarvikeväriä
1 rkl  omenaviinietikkaa

Täyte ja kuorrutus

400 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g suolatonta voita
3 dl tomusokeria
1 tl  vaniljasokeria
75 g (puoli pussia) Fazer Marianne Crush -karkkimurskaa

Koristelu

  Punaisia Fazer Carneval -keksejä

Tee näin

Vuoraa halkaisijaltaan 20-senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

Vaahdota munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinan joukkoon. Lisää taikinaan smetana, sulatettu rasva, elintarvikeväri sekä etikka. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.

Paista kakkua 180-asteisessa uunissa keskitasolla 60 minuuttia tai kun cocktailtikulla kokeiltaessa tikkuun ei jää taikinaa. Kumoa hieman jäähtynyt kakku ritilälle. Anna jäähtyä kunnolla ennen täyttämistä.

Valmista täyte ja kuorrutus: vatkaa tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi massaksi. Mausta sokerilla sekä Marianne Crush -karkkimurskalla. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja levitä täytettä kerrosten väliin sekä kakun päälle ja halutessasi myös reunoille. Koristele kakku lopuksi punaisilla Carneval-keksipaloilla.