Ainekset (4–6 annosta)

Ainekset

1 appelsiini (kuori ja mehu)
2 dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
1/2 pkt  (170 g) Fazerina Täytekeksejä
100 g Fazerina-suklaata

Tee näin

Tee näin

Pese appelsiini huolellisesti. Leikkaa appelsiininkuori kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Halkaise appelsiini ja purista mehu talteen. Ryöppää kuoriviipaleita kiehuvassa vedessä puoli minuuttia.  Jäähdytä ja leikkaa suikaleiksi.

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tuorejuusto ja sokeri. Mausta appelsiinin mehulla.

Leikkaa keksit muutamaan osaan. Ota rivi suklaata erilleen ja pilko loppu suklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi. Sulata jäljelle jäänyt suklaarivi varovasti mikrossa.

Kokoa vaahtoa, keksipaloja ja suklaarouhetta kerroksittain isoon maljaan tai annoskulhoihin. Valuta päälle sulatettua suklaata ja viimeistele appelsiininkuorisuikaleilla.

Vinkki! Valmista trifle suureen purkkiin ja nosta pöytään jaettavaksi, tai kokoa jokaiselle ruokailijalle omat jälkiruoka-annokset.