Ainekset

Pohja

175 g keksimurua
50 g voita

Täyte

400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
2 dl kuohukermaa
200 g Fazer Valkoista leivontasuklaata 

Tee näin

Paahda valkosuklaa. Rouhi valkoinen leivontasuklaa leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda suklaata 175-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Sekoita paahdetut suklaapalat sauvasekoittimella kerman sekaan. Vatkaa jäähtynyt seos vaahdoksi. 

Sekoita sulatettu voi ja keksimurut. Pinnoita leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 22–28 cm) pohjalle ja painele seos vuokaan. Laita jääkaappiin kovettumaan. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon tomusokeri sekä valkosuklaa-kermavaahto. Kaada massa kakkuvuokaan ja anna kakun hyytyä mieluiten yön yli.

VINKKI! Halutessasi voit paahtaa suklaata suuremman määrän ja koristella kakun paahdetuilla suklaapaloilla.