Todellinen suklaafani kuorruttaa täytekakunkin suklaalla. Vaihekuvien avulla kakun kuorruttaminen on helppoa. Tasaisen pinnan saamiseksi kannattaa kakku sivellä marmeladilla. 

  • 200 g Fazer Tummaa leivontasuklaata
  • 0,5 dl kuohukermaa
  • 1 rkl voita
  • 4–5 rkl sokeria

1) Paloittele suklaa kattilaan ja lisää kerma, voi ja sokeri.

2) Kuumenna miedolla lämmöllä hyvin sekoitellen niin, että ainekset sekoittuvat hyvin keskenään ja seos on tasaista. Älä anna kiehua. Nosta kattila liedeltä ja anna sen jäähtyä hieman.

3) Nosta kakku ritilän päälle. Laita ritilän alle suojaksi leivinpaperi. Sivele kakun pinta kakun makumaailmaan sopivalla marmeladilla.

4) Kaada kuorrutus kakun päälle ja anna ylimääräisen kuorrutuksen valua leivinpaperille. Nosta kakku jääkaappiin jähmettymään.