Suklaiset sitruunankuoret sopivat yhtä hyvin kakun koristeeksi kuin herkutteluun. Dippaa kuoret mielesi mukaan joko tummaan tai vaaleaan suklaaseen. 

    • 2 sitruunaa
    • 4 dl sokeria
    • 2 dl vettä
    • 50 g Fazer Premium tai Fazer valkoista leivontasuklaata

Leikkaa sitruunoista kuori kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Leikkaa kuori suikaleiksi. Laita kuoripalat kattilaan ja lisää vettä kunnes ne peittyvät. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Valuta suikaleet ja toista kiehauttaminen vielä kaksi kertaa. Mittaa sokeri ja vesi kattilaan. Kuumenna poreilevaksi ja lisää sekaan kuoripalat. Keitä 45 minuuttia. Siivilöi liemi ja pyörittele halutessasi sitruunankuoripalat sokerissa. Koristele palat kastamalla ne osittain sulatettuun suklaaseen.