Ainekset

10 hengelle

Pohja + keksikerros:  
350 g Marianne-keksejä
Vaahto:  
4 dl kuohukermaa
250 g mascarpone-tuorejuustoa
4 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 limetin mehu ja 1 raastettu kuori
1 dl Marianne Crushia
Väliin ja pinnalle:    
2 l mansikoita

Tee näin

Mittaa kulhoon kerma ja mascarpone. Sekoita kerma ja mascarpone varovasti käsin pallovispilällä sekaisin ja vatkaa vähitellen pehmeäksi, sileäksi vaahdoksi. Älä vatkaa liikaa, jotta seos ei muutu rakeiseksi. Sekoita joukkoon sokerit, limetin mehu ja raastettu kuori sekä Marianne Crush.

Rouhi keksit veitsellä ja lohko mansikat. Levitä puolet kekseistä ison lasikulhon pohjalle. Lisää puolet kerma-mascarponevaahdosta keksien päälle. Lisää sitten kerros lohkottuja mansikoita ja mansikoiden päälle loput keksirouheesta ja sitten loput kerma-mascarponevaahdosta. Kokoa kakun pinnalle Marianne-raidat lohkotuista mansikoista. Tarjoile heti!

.