Ainekset

 

150 g  voita
1 levy (250 g)  Fazer Tumma leivontasuklaata
kananmunaa
150 g (2 dl)  fariini- tai muscovadosokeria
3 rkl  vehnäjauhoa
1 rkl  Fazer Ögon Cacao -kaakaojauhetta
  ripaus suolaa
12 kpl (1 pötkö)  Fazer Marianne-täytekeksejä

Tee näin

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Vuoraa noin 20x30-senttinen vuoka leivinpaperilla.

Rouhi suklaa veitsellä paloiksi. Sulata voi kattilassa, nosta kattila levyltä ja lisää suklaa. Sekoita kunnes suklaa sulaa. Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä hetki.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jäähtynyt suklaa-voiseos vaahdon sekaan varovasti sekoittaen. Sekoita vehnäjauho ja kaakaojauhe ja sihtaa seos taikinan sekaan. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan. Murra Marianne-täytekeksit sormin muutamaan osaan ja painele keksipalat brownie-taikinan pintaan.

Paista 180-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia. Tarjoa jäähtyneenä.