Ainekset (8-10 hengelle)

Pohja:  
125 g voita
1 dl sokeria
3 keltuaista
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
100 g Marianne-keksejä murskattuna
Marenki:  
3 valkuaista
1,5 dl sokeria
Täyte:  
2 dl kuohukermaa
2 dl jogurttirahkaa
2-3 rkl tomusokeria
3 dl mansikkahilloa
0,5 l mansikoita

Tee näin

Vaahdota voi ja sokeri, lisää keltuaiset. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon ja lisää seos taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Ripottele pinnalle murskatut Marianne-keksit.

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi hiljalleen sokeria lisäten vatkaamisen aikana. Levitä marenkivaahto taikinapohjan ja keksirouheen päälle. Paista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä kokonaan ja leikkaa levy kahteen tai kolmeen osaan.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele joukkoon jogurttirahka sekä tomusokeri. Täytä kakku kermaseoksella, mansikkahillolla ja mansikkaviipaleilla. Kokoa pinnalle Marianne-raidat viipaloiduista mansikoista.