Ainekset

1 pkt (365 g)  Fazer Marianne-täytekeksejä
2 dl  kuohukermaa
250 g 
mascarpone-tuorejuustoa 
1 dl  Fazer Marianne Crush -rouhetta
1 rkl  sokeria
1 litra  tuoreita tai pakastemarjoja, kuten mansikoita, mustikoita ja herukoita
  koristeluun mintunlehtiä

Tee näin

Valmista täytekerros: mittaa kerma ja mascarponejuusto kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Mausta vaahto Marianne Crush -rouheella ja sokerilla. Murenna Marianne-täytekeksit käsin. Kerrosta lasiseen tarjoiluastiaan kerroksittain keksejä, täytekerrosta sekä marjoja. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen.

Vinkki! Voit rakentaa Marianne-triflen myös kannellisiin purkkeihin, jolloin jälkiruoan voi ottaa mukaan vaikkapa retkelle.