Ainekset

Pohja
175 g (1 paketti) Fazer Moomin -kuviokeksejä
75 g margariinia

Täyte
6 dl soijavispikermaa
350 g Fazer tumma premium -leivontasuklaata*
20 kpl Marianne-karkkeja murskattuna

Kuorrutus
Marianne-karkkimurskaa
1,5 dl soijavispikermaa
50 g tummaa suklaata

*Huom! Leivontasuklaan pakkauksen ainesosiin on merkitty rasvaton maitojauhe valmistajan tuotantolinjan maitojäämien takia. 

Tee näin

Pinnoita 24-26cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa muumikeksit ja sulata margariini. Yhdistä ja sekoita.

Painele keksiseos kakkuvuoan pohjalle tasaiseksi pohjaksi. Laita kylmään kovettumaan.

Paloittele leivontasuklaa ja sulata vesihauteessa tai mikrossa. Murskaa Marianne-karkit esimerkiksi kaulimen avulla muovipussissa. Vaahdota soijavispikerma ja lisää sulatettu suklaa sekä Marianne-murska. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna hyytyä kylmässä vähintään 3 tuntia, mieluiten yön yli.

Irrota kakku vuoasta ja valmista kuorrutus.

Kiehauta soijavispikerma ja lisää joukkoon murskatut Marianne-karkit sekä suklaa. Sekoita tasaiseksi. Kaada kuorrutus kakun päälle niin että kuorrutetta valuu hieman reunoille

Koristele kakku juuri ennen tarjoilua murskatuilla Marianne-karkeilla tai Marianne marengeilla.