Ainekset (4)

 

100 g Fazer valkoista leivontasuklaata
3 dl  kuohukermaa
1 liivatelehti
1 tl vaniljasokeria

Tee näin

Valkosuklaan paahtaminen

Rouhi valkosuklaa muruiksi ja levitä pellille. Paahda muruja 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Varo, ettei suklaa pala.
Katso ohjeet valkosuklaan paahtamiseen >> 

Pannacottan valmistaminen

Laita liivate kylmään veteen likoamaan kymmeneksi minuutiksi. Kiehauta kerma. Purista liivatelehdistä vesi ja lisää ne kerman joukkoon. Lisää myös vaniljasokeri ja paahdetut valkosuklaapalat. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi ja kaada 4–6 tarjoilulasiin. Anna hyytyä kylmässä 3 tuntia.

FAZERIN #KOTONATEHTY -IDEAT TUOVAT ITSE TEKEMISEEN UUTTA POTKUA. RESEPTIEMME JA VINKKIEMME AVULLA LÖYDÄT UUTTA INSPIRAATIOTA KOTIKEITTIÖÖN, VAIVATTOMASTI.