Ainekset (10)

 

250 g  Fazer tummaa leivontasuklaata
3 rkl  tomusokeria
3 rkl  kaakaojauhetta
  Fazer Crush -karkkimurskaa maun mukaan (esim. Marianne Crush, Tyrkisk Peber Crush)

Lisäksi tarvitset:

  • Puisia lusikoita
  • Pursotuspussin
  • Sellofaania ja nauhoja koristeluun

Tee näin

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sihtaa tomusokeri ja kaakaojauhe sulatetun suklaan sekaan. Lusikoi suklaa pursotuspussiin. Aseta lusikat lautaselle ja pursota lusikoihin suklaata. Laita lusikat hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Pursota lusikoihin lisää suklaata ja ripottele suklaan pinnalle mieleistäsi Fazer Crush -karkkimurskaa.

Kietaise jähmettynyt kaakaolusikka sellofaaniin ja koristele rusetilla tai pienellä joulukoristeella. Kaakaolusikka käytetään sulattamalla se kuumaan maitoon.

Vinkki! Koristele kaakaolusikka omilla tai ystäväsi lempimakeisilla, kuten Fazer Avec ranskalaisilla pastilleilla tai sujauta kaakaolusikan sisään Dumle-makeinen!