Ainekset (uunipellillinen)

Pohja:  
200 g voita tai margariinia
4 kananmunaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
4 rkl Fazer Cacao -kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
Kuorrute:  
0,25 dl kermaa
0,25 dl vahvaa kahvia
400 g Fazer Taloussuklaata
Koristeluun:  
  rouhittua suklaata / kookoshiutaleita / Fazer Omar -kermakaramelleja rouhittuna / suolapähkinöitä rouhittuna

Tee näin

Sulata rasva. Vaahdota munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sihtaa jauhoseos sekä lisää rasva ja maito taikinaan vuorotellen varovasti sekoittaen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille tasaisesti. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla n. 15 minuuttia.

Rouhi haluamasi koristeet valmiiksi. Mittaa kuorrutteen kerma ja kahvi mikronkestävään astiaan. Rouhi suklaa sekaan. Lämmitä mikrossa puolella teholla 30 sekuntia. Sekoita ja jatka lämmitystä 10 sekunnin jaksoissa aina välillä sekoittaen kunnes seos on tasainen. Jos haluat notkeamman kuorrutteen, niin lisää kermaa ruokalusikallinen kerrallaan ja sekoita tasaiseksi kunnes kuorrute on sopivan paksuista. Levitä suklaakuorrute taikinalevyn päälle, koristele haluamallasi tavalla ja leikkaa paloiksi.