Ainekset (8-10 annosta)

 Pohja:  
175 g keksimurua
50 g voita sulatettuna
Täyte:  
200 g  Fazer Taloussuklaata tai Fazer Tummaa leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
(halutessasi voit käyttää maustettua tuorejuustoa esim. appelsiinituorejuustoa)
1 dl tomusokeria
Koristeluun:  
  Fazer Cacao -kaakaojauhetta
  Fazer Taloussuklaata rouhittuna

Tee näin

Sekoita keksimurut ja voi. Vuoraa irtopohjavuoka (halkaisija noin 24 cm) leivinpaperilla ja painele keksi-voiseos vuoan pohjalle. Laita keksipohja hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Rouhi suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon tomusokeri, sulatettu suklaa sekä kermavaahto. Kaada massa kakkuvuokaan ja anna kakun hyytyä mieluiten yön yli. Koristele suklaarouheella ja kaakaojauheella.

Vinkki: lisää keksipohjaan 2 rkl Fazer Cacao -kaakaojauhetta, jos haluat suklaisemman pohjan!