Ainekset (10)

 

2,5 dl  Fazer Alku Sadonkorjuupuurohiutaleita, sisältää herkullisia jyviä ja siemeniä!
100 g (1 levy)  Fazer Premium -leivontasuklaata
½ dl  kuivattuja marjoja (esim. mustikoita ja karpaloita)
3 rkl  vaahterasiirappia tai hunajaa
¾ dl (n. 65 g)  kylmäpuristettua kookosöljyä (tai voita)
ripaus suolaa

Tee näin

Sulata kookosöljy tai voi kattilassa ja lisää sekaan vaahterasiirappi tai hunaja. Rouhi puolet suklaasta. Sekoita Fazer Alku Sadonkorjuupuurohiutaleet, kuivatut marjat, suklaarouhe sekä suola. Lisää rasvaseos ja sekoita tasaiseksi. Vuoraa noin 10x20-senttinen leipävuoka kelmulla ja lusikoi seos vuokaan. Käännä kelmu seoksen päälle ja painele seos sormin tiiviiksi. Anna jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa patukoiksi. Sulata loput suklaasta ja sivele suklaata patukoiden päälle. Säilytä patukat jääkaapissa.