Valkosuklaa saa aivan uuden, kinuskisen maun paahtamisesta. Paahdettu valkosuklaa syntyy helposti: sujauta suklaa uuniin, ja herkku on hetkessä valmis!

Valkosuklaan paahtaminen on helppoa. Vain viiden minuutin paahtaminen muuttaa valkosuklaan maun ihanan paahteiseksi ja kinuskimaiseksi. Suklaa ei sula paahtamisen aikana, mutta paahtaminen tummentaa hieman suklaan väriä. Paahdettu valkosuklaa sopii pannacottaan, ja  paahdetuilla suklaamuruilla voit koristella esimerkiksi muffinit ja jäätelöannokset. Kokeile rohkeasti ja ihastu!

Näin paahdat valkosuklaata – katso vaihekuvat


Valkosuklaan paahtaminen käy helposti. Rouhi Fazer Valkoinen -leivontasuklaata rouheeksi.



Levitä rouhe uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda muruja 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Suklaa ei sula paahtamisen aikana, mutta tummuu hieman. Vahdi, ettei suklaa pala!

 


Paahdettu valkosuklaa on valmista käyttöön. Voit käyttää murut sellaisenaan tai sulattaa ne esimerkiksi pannacottamassan joukkoon.