Piknik ei ole vain kesäpäivien hupia. Raikkaalla talvisäälläkuumat juomat, maukkaat eväsleivät ja makeat pikkuherkut maistuvat erityisen herkullisilta! Näillä ohjeilla loihdit helposti lämmittävät eväät talvipiknikille.

Lämmikettä pulloon

Mitä olisi talven eväsretki ilman termarissa höyryävää kuumaa kaakaota? Uudenlainen vaihtoehto perinteiselle kaakaolle on kookoksen makuinen suklaajuoma. Se lämmittää mukavasti vaikkapa pulkkamäen tai luistelukentän reunalla.

Kevyttä purtavaa

Talvipiknikin täydellinen pääruoka on tuhti voileipä, jossa on tujaus lämmittävää mausteisuutta. Rukiin ystävälle maistuvat eväsleivät piparjuurella ja paahtopaistilla. Fazer Alku -leivästä tehdyt avokado-mozzarellaleivät saavat lisämakua trendikkäästä sriracha-chilikastikkeesta. Reppu ei täyty turhaan eväsrasioista, kun kääräiset leivät voipaperiin ja sidot paketit hauskasti kiinni narulla.

Pikkuherkkuja jälkiruuaksi

Pieni makea herkku ilahduttaa piknikin päätteeksi ja antaa lisäenergiaa vaikka kesken hiihtolenkin. Valitse herkut, jotka voi pakata kätevästi ilmatiiviiseen pussiin. Helpot salmiakkisuklaapalat yhdistävät makean valkosuklaan ja salmiakkirouheen. Karkkimokkapalat taas ovat hauska vaihtoehto perinteisille mokkapaloille.