Napsauta ravun sakset irti ensimmäisen nivelen kohdalta taittaen. Työnnä saksen terävä kärki rapuveisten reikään ja naksauta kärki poikki. Imaise reiästä ja nivelistä maukas rapu-tilliliemi suuhun. Leikkaa saksi auki ja irrota saksiliha rapuveitsen avulla.

Oiva apulainen ravun syönnissä on hummerihaarukka. Se on ohut, pitkävartinen haarukka, jonka kärjessä on kaksi pikkuriikkistä haarukkapiikkiä. Sillä on muun muassa helppo kaivaa ravunlihaa saksista.

Nosta ravun selkäpanssari kokonaisena irti takaosasta. Käännä kuori ja poista vihreä vatsalaukku. Kaavi veitsellä kuoren alla oleva keltainen rapuvoi ja sipaise se paahdetun leivän päälle.

Leikkaa pyrstön panssari auki sivusta ja vedä pyrstöliha ulos. Auta tarvittaessa veitsellä ja poista pyrstölihan päällä oleva musta suoli. Nosta pyrstöliha paahdetun, voilla ja tillillä ryyditetyn Fazer Paahto -leivän päälle.
Asettele perkeet ja kuoret siististi lautaselle.