Ainekset (4 annosta)

8 viipaletta Fazer Paahto Vehnä (kuivahtanutta)
2 dl maitoa
2 kpl kananmunaa
1 tl kuivattua rosmariinia
ripaus suolaa

Paistamiseen

  voita tai margariinia

Jokiraputäyte

2 dl majoneesia
1 rkl sitruunanmehua
1 tl  hunajaa
1 rkl kapriksia tai 1 pieni maustekurkku
½ sitruunan raastettu kuori
1 dl hienonnettua tilliä
170 g Apetit Maritim Jokiravunpyrstöjä tai isoja katkarapuja
ripaus suolaa ja mustapippuria

Tee näin

Sekoita jokiraputäytteen ainekset keskenään kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan. Sekoita maito, munat, rosmariini ja suola kulhossa. Kasta paahtoleipäviipaleet munamaidossa molemmin puolin. Kuumenna rasva paistinpannulla ja paista leipäviipaleet kauniin kullanruskeiksi. Tarjoile leivät lämpiminä jokiraputäytteen kanssa.