Ainekset (4 annosta)

1 kpl  punainen paprika
500 g kirsikkatomaatteja
1 kpl sipuli
3-4 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl voita
½-1 tl chilirouhetta
1 rkl sokeria
7 dl vettä
3 rkl hummeri- tai kalafondia
150 g Apetit Maritim isoja katkarapuja
1 dl hienonnettua basilikaa

Pinnalle

4 viipaletta Fazer Paahto Täysjyvä, Kaura tai Vehnä
4 viipaletta vuohenjuustoa

Tee näin

Halkaise paprika, poista siemenkota ja leikkaa reiluiksi lohkoiksi. Lado paprikat ja tomaatit uunivuokaan ja paahda 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat paahtuneen ruskeita. Raaputa paprikasta tummentunut kuori veitsellä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna voi kattilassa. Lisää sipulit ja valkosipulit. Kuullota muutama minuutti. Lisää chilirouhe ja sokeri, kuullota vielä pari minuuttia. Lisää joukkoon tomaatit, kuutioidut paprikat ja vesi. Mausta fondilla. Keitä miedolla lämmöllä kymmenen minuuttia. Lisää keittoon katkaravut ja basilika. Anna hautua vielä viitisen minuuttia. Maista ja mausta keittoa tarvittaessa suolalla ja sokerilla.

Nostele keittoa uuninkestäville annoslautasille. Paahda Fazer Paahto -leivät ja aseta keittojen pinnalle. Nosta leipien päälle vuohenjuusto viipaleet. Gratinoi uunissa grillivastuksen alla viitisen minuuttia, kunnes juusto on hieman ruskettunut. Tarjoile keitot heti, etteivät paahtoleipäviipaleet pehmene keiton joukkoon.