Ainekset (4 annosta)

 

400 g katkarapuja
1 kpl punainen paprika
1 kpl keltainen paprika
1 kpl pieni porkkana
  10 cm:n pala kesäkurpitsaa
1 pala kiinankaalia
8 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
1/2 kpl purjosipuli

Kastike

1/2 dl täysmehua
1 tl perunajauhoja
2 rkl soijakastiketta
2 tl Worchestershire-kastiketta
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl pippuri–yrttimaustesekoitusta
  Tabascoa

Tarjoiluun

8 viipaletta Fazer Paahto Vehnä, Kaura tai Täysjyvä

Tee näin

Sulata ja valuta katkaravut. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat pitkittäin 4 - 6 osaan. Kuori porkkana ja vedä se lastuiksi kuorimaveitsellä. Leikkaa kesäkurpitsa, kiinankaali ja aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi. Sekoita maustekastikkeen ainekset kulhoon.

Kuumenna wokkipannu tai paistokasari. Kaada loraus aurinkokuivattujen tomaattien öljyä pannuun ja wokkaa kasvikset ja katkaravut 2 - 3 erässä. Pane wokatut ainekset takaisin pannuun ja valuta maustekastikesekoitus päälle. Lisää purjosuikaleet, kuumenna nopeasti ja anna hautua 2 - 3 minuuttia.

Paahda leipäviipaleet ja leikkaa ne pitkittäin neljään osaan, tarjoa rapuwokin kanssa.