Palvelut
Aamiainen ja brunssi
A-oikeudet
Kahvila
Lasilliselle
Lounas
Take Away
Kakut
Aukioloajat
Maanantai - perjantai 07:30 - 19:00
Lauantai 09:00 - 18:00
Sunnuntai 10:00 - 18:00

puh. (09) 553 213
cafe.munkkivuori@fazer.fi

Yhteystiedot

Fazer Café Munkkivuori

Raumantie 1

00350 Helsinki

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Fazer on kautta aikojen ollut tunnettu erinomaisista kahvilatuotteistaan. Jatkamme tätä perinnettä myös Munkkivuoressa. Kahvila sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksessa. Tervetuloa viihtymään!

 

Jo vuodesta 1891 Fazerin kahvilakulttuuriin on kuulunut paljon makuelämyksiä ja pieniä mielihyvän hetkiä. Lisäksi Fazerin nimeen on kautta aikojen liittynyt vahva lupaus laadusta, johon asiakas voi luottaa. Tämä näkyy myös Fazer Café Munkkivuoren tuotteissa ja palvelussa.

 

Aamiainen & Brunssi

Käynnistä päiväsi terveellisellä ja ravitsevalla aamiaisella. Valittavanasi on neljä vaihtuvaa aamiaiskokonaisuutta. Tutustu valikoimaamme viereisestä linkistä.

Fazer Brunssi 21,90 €

Tarjoilemme brunssia sunnuntaisin klo 10.00-14.00. Kattauksemme ovat kello 10-11.45 ja 12-14, suosittelemme pöytävarausta. Pidämme pöydät varattuina 20 minuuttia varauksen alkamisesta. Huomioittehan, että vain vahvistetut varaukset ovat voimassa.

 

Kahvilanautinnot

Erilaisten kahvi- ja suklaajuomien, teen ja kaakaon lisäksi tarjoilemme raikkaita vesiä ja virvokkeita. Niiden kanssa maistuvat herkulliset kahvileivät, ihanat kakkupalat ja muhkeat voileivät. Vaihtoehtoja löytyy isompaan tai pienempään nälkään.

 

Osta mukaan tarjottavat kodin juhliin, kokouksiin ja arjen herkkuhetkiin

Tuotteitamme voit ostaa myös mukaan kotiin tai työpaikalle. Meiltä saat upeat kakut ja muut herkut myös juhlatilaisuuksiin. Tutustu valikoimiimme.

Fazer Café Munkkivuoressa on saatavilla hyvä valikoima erilaisia kausituotteita ja irtomakeisia!

 

Tapaamisiin Fazer Café Munkkivuoressa!