Show & Dinner -esityksissämme pääset mukaan elämysmatkalle Suomen historiaan marsalkka Mannerheimin seurassa. Teatteri-ilta ja tyylikäs kolmen ruokalajin illallinen juomineen nautitaan tunnelmallisessa Marskin salissa. Esitys kestää noin kolme tuntia.

Marsalkka Mannerheimia esittää menestyksekkäästi näyttelijä Timo Närhinsalo, joka on syventynyt marsalkan persoonaan ja elämään. Tyylikäs valtiomies ja ylipäällikkö toimii illan isäntänä, keskustelee illallisvieraiden kanssa ja kertoo kiehtovia tarinoita elämästään ja Suomen historiallisista vaiheista.

Illallinen Mannerheimin seurassa -esitys sopii pieneen ja suureen juhlaan, seurueille ja yritystilaisuuksiin tai kun haluat tarjota unohtumattoman elämyksen vaikkapa merkkipäivänä.

Tutustu alta illan menuvaihtoehtoihin ja tee varaus!

Menu I

Kuohuviini

Marskin vorschmackia
Gentilhomme Côtes du Rhône
Marskin ryyppy

Kuhaa à la Mannerheim
Trimbach Riesling
Marskin ryyppy

Suklaamarkiisia ja marinoituja marjoja
Casa de la Eremita Dulce
Kahvi avec

Menu II

Kuohuviini

Tatticappuccino
Pasqua Pinot Grigio
Marskin ryyppy

Ylikypsää karitsan potkaa, valkosipuliperunoita ja Marsala-kastiketta
Rigal Malbec
Marskin ryyppy

Pavlova ja passionkastiketta
La Caliera Moscato d`Asti
Kahvi avec

Hinta
Show & Dinner sisältää teatteriesityksen ainutlaatuisessa ympäristössä sekä kolmen ruokalajin yhtenäisen illallismenun ryhmälle ateriaan sopivine juomineen. Hinta 20 hengen ryhmälle 137 € / henkilö. Maksimissaan 27 henkilöä/illallinen, jolloin hinta 120 € / henkilö. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Täältä löydät myös sähköisen esitteen.

Varaukset ja lisätiedot
Puh. 020 729 6006
kokoukset@fazer.com