Menuetto_001_860x390.jpg
Palvelut
Aukioloajat

ma-to 8.00-14.45
pe 8.00-14.30

Lounas  
ma-pe 10.45-13.30

Puh. 0207 296 718
menuetto@fazer.fi 

Yhteystiedot

Ravintola Menuetto

Huopalahdentie 24

00350 Helsinki

{{lunchMenu.Title}}

Tervetuloa Menuetto Business Centeriin Helsingin Munkkivuoreen. Tarjoamme monipuolisia palveluita lounaista kokoustarjoiluihin!

Kokoa oma aamupalasi - maksat vain siitä mitä syöt!

Aloita aamu terveellisesti ja monipuolisesti. Tarjolla vaikka mitä! Puuroa, jogurttia, ruisleipää, vastapaistettuja  sämpylöitä erilaisilla täytteillä ja tietysti tuoremehua, kahvi tai teetä. Aamiainen on tarjolla kahvilassa joka aamu 8.00-9.30. Tullessasi isommalla porukalla, voit varata ravintolasalista pöydän ja me katamme aamiaisen sinne valmiiksi.

Lounas

Ravintolassamme on tarjolla päivittäin useita herkullisia lounasruokavaihtoehtoja, joita täydentävät raikas salaattipöytä ja runsas leipäpöytä. Valikoimastamme löytyy mieleinen vaihtoehto moneen makuun.

Take away

Myymme päivittäin lounasruokaa myös mukaan. Voi soittaa, tai lähettää meille sähköpostia, niin pakkaamme sinulle haluamasi ruuat  valmiiksi. Voit noutaa tilauksesi töistä lähtiessäsi. 

Kokoukset ja juhlat

Kokousvieraiden käytettävissä ovat muun muassa 150-paikkainen ravintolasali, useita kabinetteja, 60-paikkainen luentosali sekä kahvila. Tilat ovat käytettävissä myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin. Kysy lisää ja pyydä tarjous Fazer Kokoukset ja juhlat-myyntipalvelusta >

Tapaamisiin Menuetossa!