Palvelut
Auditorio
Juhlat
Kokoustiloja
Lounas
Sauna
Take Away
Aukioloajat

 

Lounas arkisin 11.00-13.30

 

Pääpostin vastaanotto 7.30-15.00

Puh. 020 729 6712
paaposti@fazer.fi

Yhteystiedot

Ravintola Pääposti

Mannerheiminaukio 1 B

00100 Helsinki

Saapumisohjeet ravintolaan:

Ravintola Pääpostin sisäänkäynti sijaitsee Postitalossa, Mannerheiminaukiolla, Kiasmaa vastapäätä. Ulko-ovet ovat keskellä rakennusta. Ulko-ovista oikealla puolella löytyy lounasravintola ja vasemmalle puolelle jää kokouspuolen vastaanotto. Tervetuloa!

RSS Ravintolan ruokalistat
Tulosta
{{lunchMenu.Title}}

Etsitkö arvokkaita ja ainutlaatuisia puitteita tilaisuudellesi? Vuonna 1938 valmistunut Pääpostitalo on moderni, kokous- ja juhlapaikaksi uusittu tila aivan Helsingin keskeisimmässä ytimessä.

Lounas

Ravintola Pääposti toimii arkipäivisin lounasravintolana. Tarjoamme herkullisia lounasruokavaihtoehtoja, joita täydentävät raikas salaattipöytä ja runsas leipäpöytä. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin kotiruuan, kasvisruuan kuin kansainvälisten makujenkin ystäville.

Ravintola Pääpostin lounaan hinnat:
Lounas 10,10€

 

Pidä huolta itsestäsi – tule Pääpostiin nauttimaan terveellinen ja maukas ateria.

Kokoukset ja juhlat

Parempaa sijaintia kokouspaikalla ei juuri voi olla: rautatieasema, liikenneyhteydet sekä paikoitusalueet ja -hallit ovat lähempääkin lähempänä. Talo sulkee kuitenkin keskustan hälyn ulkopuolelleen ja tarjoaa tunnelmallisen, rauhallisen miljöön mitä erilaisimmille tilaisuuksille.

Pääpostitalon nykyaikaiset kokoustilat varusteineen takaavat onnistuneen tilaisuuden pienelle ja suurellekin joukolle. Iso auditorio lämpiöineen soveltuu noin 70 hengen tilaisuuksiin. 

Lisäksi tarjolla ovat edustavat saunatilat Helsingin kattojen yllä tärkeiden neuvottelujen tai tunnelmallisten illanistujaisten pitopaikaksi.

Pääposti on osa Fazer Kokoukset ja juhlat-palvelua, joka tarjoaa laadukkaita tapahtumia yrityksille ja yksityishenkilöille. Pyydä tarjous Fazer Kokoukset ja juhlat-myyntipalvelusta >

Tapaamisiin ravintola Pääpostissa!