Fazerin sponsoroinnin keskeisenä tavoitteena on tehdä konkreettisia tekoja ja olla aktiivinen ja vastuullinen osa yhteiskuntaa. Sponsoroinnilla tuemme myös liiketoimintaamme ja käymme vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.

Fazer tekee yhteistyötä monien hyvien hankkeiden ja järjestöjen kanssa. Pääkohteemme on SOS-Lapsikyläjärjestön työ Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Luonnon monimuotoisuutta tuemme yhteistyössä Baltic Sea Action Groupin ja Korkeasaaren kanssa. Leipomomme ja myllymme läheisyydessä Päijät-Hämeessä tuemme vesistönsuojelua yhteistyössä Vesijärvisäätiön kanssa. Kehitysyhteistyötä tuemme tekemällä yhteistyötä Naisten Pankin kanssa. Vastuullista kaakaonhankintaa edistämme toimimalla World Cocoa Foundationissa. Lasten ja nuorten liikkuminen on meille tärkeää ja olemme sekä Hesa Cupin että Euroopan suurimman koululiikuntatapahtuman, Stafettkarnevalenin pääyhteistyökumppani. Suomalaista kulttuuria tuemme vuonna 2014 olemalla Ateneumin Tove Jansson-juhlanäyttelyn pääyhteistyökumppani.

Tuki-ilmoituksin tuemme vammaisurheilua, potilasjärjestöjä ja sotaveteraaneja.

Myönnämme harkinnan mukaan tuotelahjoituksia voittoa tavoittelemattomille yhteisöille Suomessa tuottamaan iloa niille jotka sitä eniten tarvitsevat.

Lisätietoa ja ohjeet hakemuksen tekemiseen