Ingredienser (ca 12 st.)

100 g smör eller margarin 
2,5 dl socker 
2 ägg 
1 dl mjölk 
4 dl vetemjöl 
1 dl Fazer Cacao-kakopulver
2 tsk vaniljsocker 
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt 
100 g Fazer Hushållschoklad Crush
Garnering:  
  Fazer Mörk bakchoklad eller Fazer Premium bakchoklad

Gör så här

Blanda fett (mjukt), socker, ägg och mjölk. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem i fettblandningen lite åt gången. Tillsätt chokladkross och rör till en jämn smet. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i ugnen i 200 grader i 20–25 minuter. Låt svalna. Smält chokladen i mikro och ringla över muffinsen i en tunn stråle med en gaffel eller sked. Du kan också toppa muffinsen med chokladkross.