Tjänster
Frukost & brunch
Konferens
Lunch
Öppettider

Öppen på vardagarna klockan 11.00 - 13.30, 
och på beställning.

Buffé lunch 10,20€

På vardagarna klo 11.00 - 13.30

A-rättigheter

Kontaktuppgifter

Restaurang WTC

Aleksanterinkatu 17

00100 Helsinki

RSS Restaurangmenyer
Skriv ut
{{lunchMenu.Title}}

Underbara lokaler, strålande läge

Restaurang WTC tillhandahåller konferens-, fest- och lunchtjänster i de underbara, gamla banklokalerna som designats av arkitekt Pauli Blomstedt. Vår unika restaurang som verkar i bankvalvet kan enligt evenemanget lätt ändras för såväl ståtliga företagsfester som stämningsfulla familje- och bröllopsfester. Vi ordnar elegant servering som omfattar allt mellan kaffeservering för några personers konferenser och cocktailpartyn för hundra personer.

Alla vardagar dukar vi dessutom upp en läcker och mångsidig lunch i vår restaurang. I vårt lunchsortiment finns ett alternativ för såväl vänner av husmanskost och vegetarisk kost som vänner av internationella smaker. Kom in och njut av de fantastiska smakerna!

Lokalerna

De unika konferenslokalerna i den historiska byggnaden lämpar sig för 10–40 deltagare. En trådlös internetanslutning och modern konferensteknik med 3D-skärmar står till ert förfogande. I Marskisalen finns dessutom en videoprojektor.

Lunch- och beställningsrestaurangen i bankvalvet erbjuder utmärkta och unika förutsättningar för att ordna evenemang av olika omfattning. Restaurangsalen rymmer 48 matgäster.

I den historiska byggnaden finns moderna konferensrum som utstrålar gammaldags charm.

I WTC:s lokaler finns modern konferensteknik med 3D-skärmar. I lokalerna finns också WLAN tillgängligt.

Konferens i den historiska Marski-salen där marskalk Mannerheim ledde möten (Marski-salen har projektor, inte 3D).

Lunch- och beställningsrestaurangen som placerats i bankvalvet skapar exceptionella förutsättningar för att ordna evenemang.