Ingredienser

5 st.  Fazer Fullkorn tunnbröd
4 blad isbergs- eller issallad
300 g benfri varmrökt fisk

Stekt morot och lök

1 stor morot
1 lök
  salt, grovmalen svartpeppar, malen muskotnöt

Sås

100 g  lätt crème fraîche
2 msk senap
  salt, grovmalen peppar

Gurkskivor med ättika

1/2 färsk gurka
2 msk ättika
  salt, socker, svartpeppar

Gör så här

Riv salladsbladen. Tärna den skalade moroten och löken. Hetta upp smör i en panna och stek tärningarna på svag värme. Krydda. Blanda ihop såsingredienserna. Skiva gurkan och smaksätt skivorna med ättika, salt, socker, svartpeppar och finhackad dill. Dela fisken i bitar och fördela ingredienserna på tunnbröden. Rulla ihop bröden och de är klara att avnjutas.