Ingredienser (4 portioner)

8 skivor  Fazer Veterostbröd
1 liten aubergine
80 g lufttorkad skinka
150 g skivad halloumiost

Ruccolakräm

1 vitlöksklyfta
1 kruka vildruccola
3 msk pinjefrön eller cashewnötter 
3 msk riven parmesanost
1 msk  citronsaft
2 msk olja

Gör så här

Börja med att tillaga ruccolakrämen. Skala vitlöksklyftan. Blanda alla krämingredienser i en mixer till en jämn kräm. Bred ut krämen på rostbröden.

Skär auberginen i längdriktning i cirka 1 cm tjocka skivor. Grilla skivorna på bägge sidorna tills de mjuknar i en grillpanna eller på grill på aluminiumfolie smord med olja. Bred ut aubergineskivorna på fyra rostbrödsskivor. Bred ut skivor av lufttorkad skinka och halloumiost ovanpå auberginskivorna. Sätt rostbrödsskivor ovanpå fyllningen som lock. Grilla bröden i cirka 10 minuter och vänd dem då och då tills de får en vackert brun färg och osten inuti har smultit något.