• Da Capo 20 g
  • Da Capo 20 g
  • Da Capo 20 g

Da Capo 20 g

Da Capo on saanut nimensä musiikkitermistä Da Capo, joka tarkoittaa "alusta uudelleen". Makeinen tuli myyntiin jo vuonna 1916 ja on Fazerin ensimmäinen suklaapatukka. Pieni koko ja tumma suklaa pitävät Da Capo -patukan tänä päivänäkin ajan hengessä.
Tummalla suklaalla kuorrutettu suklaapatukka.

Ainesosat

Suklaakuorrutettu (20%) patukka. Ainesosat: sokeri, kaakaomassa, glukoosisiirappi, kaakaovoi, kasvirasva (palmu, shea), rommi, RASVATON MAITOJAUHE, MAITORASVA, herajauhe (MAIDOSTA), emulgointiaine (lesitiini mm. SOIJA), aromit, maraschino, suola. Suklaassa vähintään 47% kaakaota. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ PÄHKINÄÄ, MANTELIA JA VEHNÄÄ.

Erityisruokavaliot

Kananmunaa Ei
Vehnää Saattaa sisältää
Pähkinää / mantelia Saattaa sisältää
Soijalesitiiniä Kyllä
Soveltuu vegaaniruokavalioon Ei
Liivatetta (sikaperäistä) Ei

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

Ravintosisältö

per 100 g 20,0 g tuotetta sisältää RI *
Energia kJ 1950 kJ
Energia kcal 466 kcal 93 kcal 5,0 %
Rasva 19 g 3,8 g 5,0 %
josta tyydyttynyttä 11 g 2,2 g 5,0 %
Hiilihydraatit 66 g 13 g 13 %
josta sokereita 58 g 12 g 12 %
Proteiini 3,0 g 0,6 g 1,0 %
Suola 0,05 g
* Aikuisen viitteellisestä päiväsaannista (2 000 kcal ruokavalio)
Viitteellinen päiväsaanti (RI) voi olla alhaisempi tai korkeampi. Yksilölliset ravitsemukselliset tarpeet vaihtelevat sukupuolesta, iästä, painosta ja liikunnan määrästä