Ainekset

Pohja

1 pkt (175g) Domino Original-keksejä

Täyte

200 g pakastemansikoita
2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
1 dl tomusokeria
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Koristeluun

muutama valkoinen marenki rouhittuna
  Fazer Premium leivontasuklaata lastuina

Tee näin

Murskaa Dominot karkeaksi rouheeksi. Soseuta kohmeiset mansikat ja vaahdota kerma. Vatkaa toisessa kulhossa maitorahka, tomusokeri ja sokeri sileäksi. Lisää seokseen mansikkasose ja kermavaahto. Sekoita tasaiseksi ja mausta vaniljasokerilla.

Vuoraa pitkänomainen vuoka (1,5 l) tuorekelmulla ja kaada seos vuokaan. Peitä pinta Domino-muruilla. Painele muruja niin että ne hiukan uppoavat jäädykeseokseen.

Käännä kelmun reunat murujen päälle ja laita vuoka pakastimeen vuorokaudeksi. Kumoa 5 minuuttia huoneenlämmössä ollut vuoka tarjoiluvadille ja poista tuorekelmu.

Ripottele marenkimurut koristeeksi ja vuole juustohöylällä suklaasta lastuja marenkirouheen päälle.