Ainekset (6-8 annosta)

Pohja

173 g Marianne-keksejä

Täyte

4 dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
1 sitruunan mehu
1 dl Marianne Crushia
2 dl karpalohilloa
6-8  pientä valkoista marenkia

Koristelu

6-8 pientä valkoista marenkia
  karpaloita

Tee näin

Rouhi keksit veitsellä paloiksi. Levitä keksipalat leivinpaperilla vuoratun korkeareunaisen irtopohjavuoan pohjalle (vuoan halkaisija 18 cm).

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään tuorejuusto, tomusokeri, sitruunamehu ja Marianne Crush. Kääntele seoksen joukkoon kermavaahto.

Kaada puolet täytteestä keksipalojen päälle. Lusikoi täytteen päälle karpalohillo omaksi kerroksekseen. Lisää hillon päälle murskattuja marenkeja. Lisää sitten loput juustotäytteestä. Painele pinnalle muutama murskattu marenki ja peitä jäädyke varovasti kelmulla. Nosta pakastimeen ja jäädytä vuorokauden ajan. Ota jäädyke hetkeksi huoneenlämpöön ja irrota varovasti veitsen avulla reunoista.

Ripottele pinnalle koristeeksi murustettua marenkia sekä karpaloita.