Voiko leipä olla ruuan päällä? Voiko ruoka olla leivän sisällä? Entä voiko leivän päälle tehdä taidetta?

Näe leipä uusin silmin, monikäyttöisenä ja muuntuvana osana jokaista ateriaa. Herkullinen ja terveellinen leipä taipuu alkupalaksi, jälkiruuaksi, kulhoksi, rukiiseksi aromivahventeeksi, kuorrutteeksi… Keksi itse lisää! Tai rakenna leivästä koko ateria. Uudenlaiset käyttötilanteet tuovat ihania makuelämyksiä.

Leipä sisältää oikeita ravintoaineita aidossa paketissa. Leipä on oiva proteiinin ja kuidun lähde.

Leipä muuntuu moneen muotoon, eri tilanteisiin, arkeen ja juhlaan. Leipää voi yhdistellä erilaisten makujen kanssa ja koristella tilanteen mukaan.

Leipä on myös symbolinen ruoka ja sillä on pitkät juuret historiassa kaikkialla maailmassa. Leivän monipuolisuus ja helppous ovat avaintekijöitä leivän jälleen nousussa olevassa suosiossa.

Fazer Leipomoiden leivät ovat kulkeneet suomalaisten matkassa ja olleet osa suomalaista leipäkulttuuria jo vuosikymmenten ajan.