Lähes kaikki Fazerin leivät leivotaan Suomessa. Valmistamme joka päivä yli kahtasataa eri leipomotuotetta. Suomalaisten suosikkileivät kuten Puikula, Fazer Paahdot ja Fazer Leipurimestarin kaurapellavaleipä valmistuvat kotimaisella työllä ja osaamisella ympäri Suomen.

Fazer työllistää leipomoissaan yli 1300 suomalaista. Leivomme viidessä leipomossa ja 40 Fazer Lähileipomossa. Leipomomme sijaitsevat Vantaalla, Järvenpäässä, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Myymälöissä sijaitsevissa lähileipomoissa Fazerin leipurit aloittavat päivän taikinoiden teolla ja leipovat joka päivä tuoretta leipää kuluttajien silmien edessä kunnioittaen käsinleivonnan perinteitä.



Tuore lämmin leipä kiinnostaa asiakkaita yhä enemmän ja Fazer haluaa tarjota myös uudenlaista inspiraatiota leivän ystäville: pilotoimme Leipurin tori -konseptia, jonka leivistä suurin osa valmistetaan Lahdessa ja paistetaan paikan päällä myymälässä.

Fazerin kotimaisuusaste on korkea, yli 95 %.

Poikkeuksen tekevät ulkomailta tuodut esipaistetut tuotteet, Ranskalaiset patongit ja osa pakastevalikoiman tuotteista. Leivomme suurimman osan pakastetuotteistakin kotimaassa.