Ainekset

4 Fazer Alku Jyväpala -leipää
200 g brie-juustoa
  Kirsikkahilloketta (ohje itse tehtyyn alla)
  Cashew-pähkinöitä

Kirsikkahilloke

500 g kirsikoita
300 g hillosokeria
50 g vettä
1 vaniljatanko
1 kanelitanko

Tee näin

Paahda cashew-pähkinöitä kuivalla ja kuumalla paistinpannulla välillä sekoitellen viisi minuuttia tai kunnes pähkinöiden pinta saanut hieman väriä.

Asettele jyväpalojen pohjille siivuiksi leikattua brie-juustoa sekä kirsikkahilloketta. Viimeistele murskatuilla cashewpähkinöillä.

Nosta kansi leipien päälle.

Kirsikkahilloke

Pese ja poista kirsikoista kivet ja laita ne kattilaan. Jos käytät pakastekirsikoita niin laita ne jäisenä kattilaan. Mittaa joukkoon vesi ja kiehauta.

Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet tangosta. Lisää vaniljatanko, siemenet ja kanelitanko kattilaan. Lisää sokeri samalla sekoittaen kattilaan ja anna poreilla keskilämmöllä 10 minuuttia. Kuori pinnalle muodostuvaa vaahtoa kostealla lusikalla. 

Säilö puhdistettuihin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Joonas Hämäläinen
Masterchef-voittaja