Ainekset (1 annos)

1 viipale Fazer Paahto -leipää (Täysjyvä, Kaura tai Viisi viljaa)
1 runsas rkl ricotta-juustoa
1/2 rkl oliiviöljyä
n. 4 kpl vihreää palkopapua
  1/2 luumutomaatti tai 3 kirsikkatomaattia
  mustapippuria

Tee näin

Leikkaa papupalkojen kärjet pois. Leikkaa pavut kolmeen tai neljään osaan noin 3 cm paloiksi. Keitä papupaloja runsaalla suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia kunnes pavut ovat kypsyneet. Valuta pavut ja jäähdytä ne nopeasti kylmässä vedessä.

Leikkaa tomaatit neljään osaan, poista siemenet ja leikkaa tomaatin liha pieneksi, noin ½ x ½ cm kuutioksi.

Paahda leipä ja nosta sen päälle ricotta-juusto ja levitä se leivän pinnalle. Nosta pavut ja tomaattikuutiot juuston päälle, valuta oliiviöljy vihannesten päälle ja mausta leipä mustapippurilla.