Ainekset

Caesar-kastike

2 kananmunan keltuaista
anjovisfileetä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
2–3 dl rypsiöljyä

Vaihtoehtoinen caesar-kastikeresepti

  Ceasar-kastike (valmismajoneesi) 
3 anjovisfileetä
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 dl raastettua parmesaania
3 dl majoneesia

Kanafileiden valmistus:

2 maissikanan rintaa tai broilerin fileetä
  suolaa, mustapippuria
3 rkl oliiviöljyä

Krutongit

2−3 palaa tummaa Fazer Puikula -leipää 
1 rkl oliiviöljyä

Tee näin

Leikkaa leipä pieniksi kuutioiksi. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää leipäkuutiot. Pienennä lämpöä ja paista leipäkuutioita koko ajan sekoittaen, kunnes ovat ne ovat rapeita. Nosta leipäpalat talouspaperille hetkeksi, jotta ylimääräinen öljy imeytyy paperiin.

Paahda leivät ja lado niiden päälle romaine-salaattia ja kanafileen siivuja. Lisää päälle caesar-kastiketta, parmesaaniraastetta ja rapeita krutonkeja.