Ainekset (4 annosta)

4 viipaletta Fazer Paahto -leipää (Täysjyvä, Kaura tai Ruis)
  maustamatonta tuorejuustoa leipien voiteluun
4 rkl satay-kastiketta
n. 200 g porsaanfileetä
  ripaus suolaa
4 kpl varrastikkuja
1 tlk (2 dl) ananaskuutioita
2 tl hienonnettua punaista chiliä

Tee näin

Leikkaa porsaanfileestä noin puolen sentin viipaleita ja sekoita niihin satay-kastike ja ripaus suolaa. Anna marinoitua vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli.
Kuori ananas, poista kova sisus ja pilko ananas kuutioksi. Hienonna chili ja sekoita se ananaskuutioiden kanssa. Anna maustua pari tuntia ennen tarjoilua.
Taita porsasviipaleet kahtia ja työnnä ne vartaaseen. Puisia varrastikkuja kannattaa liottaa vedessä noin puoli tuntia ennen käyttöä, näin kestävät paremmin grillin kuumuutta. Grillaa varras ja paahtoleipä. Voitele paahtoleipä tuorejuustolla. Nosta chiliananas voidellun leivän päälle ja irrota kypsä liha vartaasta ananaksen päälle.

Vinkki: Ananaksen makua voi korostaa sekoittamalla kuutioiden joukkoon 1 tl hunajaa ja 1 tl sitruunanmehua.