Ainekset (2 annosta)

2 viipaletta Fazer Paahto -leipää (Täysjyvä, Kaura tai Viisi viljaa)
  maustamatonta tuorejuustoa leivän voiteluun
1 kpl kanafilee
ripaus suolaa
2 kpl varrastikkuja
1 tl öljyä
  mustapippuria myllystä
1/2 dl mangokuutioita
1/2 dl hunaja- tai verkkomelonikuutioita (cantaloupe)
2 tl tuorepuristettua sitruunanmehua 
  granaattiomenansiemeniä koristeeksi

Tee näin

Pilko kanafilee noin kuuteen osaan, käytä kolme palaa leipää kohti. Työnnä kananpalat vartaaseen ja mausta ne suolalla. Puisia varrastikkuja kannattaa liottaa vedessä noin puoli tuntia ennen käyttöä, näin kestävät paremmin grillin kuumuutta. Sivele vartaassa olevat kanapalat öljyllä ja grillaa ne. Mausta kypsä varras mustapippurilla.

Grillaa tai paahda leipä ja voitele se tuorejuustolla.

Kuutioi mango ja meloni. Sekoita joukkoon sitruunanmehu. Nosta hedelmäsalaatti leivän päälle ja irrota liha vartaasta salaatin päälle. Koristele granaattiomenansiemenillä.