Ainekset (4 annosta)

2 Fazer Juuresleipä Palsternakka & Porkkana tai Punajuuri & Porkkana -leipää
2 rkl pehmeää vuohenjuustoa tai ricotta-juustoa
n. 2 rkl  pestoa
4 viipaletta prosciutto- tai serranon-kinkkua
4 lohkoa paprikaa
4 viipaletta mozzarellaa
2 viipaletta munakoisoa

Pesto

2 ruukkua basilikaa (osan basilikasta voi korvata (lehti)persiljalla)
½ dl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
¼ dl pinjansiemeniä
¼ dl raastettua parmesaania

Tee näin

Valmista pesto yhdistämällä kaikki ainekset tehosekoittimessa tahnaksi. Pestoa kannattaa tehdä reilumpi satsi, koska pientä määrää on vaikea tehdä ja se säilyy jääkaapissa. Voit myös halutessasi käyttää valmiita kaupan pestoja leipiin. 

Paahda munakoisot ja paprikat. Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja ripottele suolaa viipaleiden päälle. Anna viipaleiden levätä vähintään puoli tuntia, jotta ylimääräinen neste poistuu. Voit halutessasi pinota munakoisoviipaleet painon alle, jolloin ylimäärinen neste poistuu paremmin. Kuivaa munakoisoviipaleet paperilla ja voitele ne oliiviöljyllä ennen uuniin laittoa. Leikkaa paprika lohkoiksi ja voitele lohkot oliiviöljyllä. Levitä sekä munakoisoviipaleet että paprikalohkot uunipellille ja paahda kypsäksi 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Laita uunista tulleet munakoisoviipaleet ja paprikalohkot hetkeksi keittiöpaperille lepäämään, jotta ylimääräinen öljy jää paperiin. Voitele Juuresleipien toinen puoli pestolla ja toinen vuohenjuustolla. Kokoa loput ainekset haluamassasi järjestyksessä leivän päälle. Halutessasi voit pitää leipää hetken painon alla, leipä tiivistyy helpommin syötäväksi. Leikkaa leivät vielä puolikkaiksi niin saat käteviä sormivoileipiä esimerkiksi piknikille.