Ainekset

16 viipaletta Fazer Real Ruista

Kostuttamiseen

1 dl tomaattimehua tai kasvislientä

Vihreä täyte

 150 g  tuorejuustoa
150 g rahkaa
1 ruukku basilikaa
75 g rucolaa
2 rkl mantelilastuja
1 dl parmesaaniraastetta
2 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
  suolaa, mustapippuria

Oranssi täyte

2 kypsää porkkanaa (noin 150 g)
200 g yrttituorejuustoa
  suolaa, mustapippuria, muskottipähkinää

Kuorrutus

  vihreää täytettä

Koristeluun

 8  kirsikkatomaattia
1 ps (125 g) minimozzarellapallosia
  basilikanlehtiä
  oliiviöljyä

Tee näin

Tee ensin täytteet. Pyöräytä vihreän ja oranssin täytteen ainekset erikseen monitoimikoneessa tahnoiksi.  

Leikkaa Real-viipaleista reunat pois ja kostuta viipaleet kevyesti. Aseta neljä leipäviipaletta leivinpaperin päälle ja levitä puolet oranssista täytteestä päälle. Tee seuraava leipäkerros siten että leikkaat yhden leipäviipaleen puolikkaaksi, pane puolikas täytteen päälle, sen jälkeen kaksi kokonaista viipaletta ja lopuksi puolikas. Levitä noin kolmasosa vihreästä täytteestä leiville. Levitä leipäviipaleet täytteen päälle ja loput oranssista täytteestä leiville. Peitä täyte edellisen oranssin täytteen jälkeen tehdyn leipäkerroksen tapaan. Kääri voileipäkakkupohja leivinpaperiin ja folioon. Anna tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. 

Peitä pinta vihreällä täytteellä. Siisti leivinpaperi ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Halkaise valutetut mozzarellat ja pestyt kirsikkatomaatit ja aseta ne kakun päälle. Koristele kakku revityillä basilikanlehdillä juuri ennen tarjoilua ja valuta tilkka oliiviöljyä päälle.