Ainekset

4 siivua  Fazer Alku Jyväpala -leipää
200 g kantarellia
200 g  savusiikaa
1 kevätsipulin varsi
  tuorejuustoa
  voita
  persiljaa
  suolaa
  mustapippuria
  oliiviöljyä

Tee näin

Puhdista kantarellit ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Sulata pannulla nokare voita ja lisää kantarellit. Paista muutama minuutti, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää kevätsipuli ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Pyöräytä nopeasti pannussa ja siirrä lieden reunalle jäähtymään.

Puhdista savusiiasta mahdolliset ruodot mutta yritä pitää kala mahdollisimman isoina paloina.

Levitä leiville tuorejuustoa. Lisää sienipaistosta ja lopuksi savusiika. Koristele persiljalla ja mausta oliiviöljyllä, suolalla sekä mustapippurilla.

Uusi versio metsästäjän leivästä on kevyt ja täynnä puhtaita suomalaisia makuja. 
Joonas Hämäläinen
MasterChef-voittaja