Ainekset

4 siivua Fazer Paahto Vehnä -leipää
200 g käsin kuorittuja katkarapuja
1 dl majoneesia
½ dl ranskankermaa
1 sitruuna
2 rkl hienoksi leikattua tilliä
  suolaa
  mustapippuria
50 g muikunmätiä

Tee näin

Leikkaa Fazer Paahto -viipaleet pyöreällä muotilla. Paahda leivät kuumalla kuivalla pannulla molemmin puolin, kunnes pinta kauniin kullanruskea. 

Sekoita kulhossa katkaravut, majoneesi ja ranskankerma. Lisää joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja tilli. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Annostele katkaraputäytettä leiville. Viimeistele annos muikunmädillä ja tillin oksalla. Tarjoa annos sitruunalohkon kera.

Joonas Hämäläinen
Joonas Hämäläinen
Masterchef-voittaja